Norra Flygeln

Studio Norra Flygeln
Norra Flygeln är en komplett studio byggd för inspelning av sång, akustisk/elgitarr, bas och annat roligt.
För ungdomar under 25 år som är intresserade av att ordna en studiobokning kan vi hjälpa till att ordna en studiecirkel den måste innehålla minst 3 medlemmar, som måste legitimera sig, för att Studieförbundet vuxenskolan ska kunna stå för studiokostnaderna, och då kommer man att kunna boka in tre-timmarspass i studion.
Alla ungdomar som ska delta i studiecirklarna i studion ska inkomma med en långsiktig plan för hur de ska slutföra sina projekt och hur långt tid de behöver på sig för att slutföra projektet. Norra flygeln kommer då i samarbete med studieförbundet vuxenskolan att ordna en utbildning inom inspelningen, mixningen och mastring, om det behövs. 

Norra flygeln kan även bokas av professionella artister över 25 år, eller andra som själv är villiga att stå för kostnaderna men som inte vill vara med i en studiecirkel. Priset blir då 500 kr/tim och det kan bokas då antingen genom att ringa Edmon0735-56 82 11 eller via att boka en intresseanmälan på studion@jakobsbergsgarden.se

Paketpris
Om du har du ett större projekt som du vill genomföra i Studio Norra Flygeln, kontakta oss för en kostnadsfri planering där vi hjälper till att skapa en skräddarsydd offert för dig som tar hänsyn till dina behov gällande studion, instrument och övrigt material.

För er helt nya inom musiken och studiovärlden 
Om du är en helt nyetablerad artist, eller om du tar dig an musiken som en hobby och vill öka dina kunskaper på området, ta kontakt med oss så är vi beredda att skapa ett unikt upplägg just för just dig. 
 

I studion har du tillgång till:
 
Akustiskt och digitalt trumset, akustisk piano, flera elgitarrer, elbasar, akustiska gitarrer och digital produktion.
programvaror som logik pro, UD m.m. 
Universal Audio Apollo tween och andra hjälpe digital plug-in och mixning program. 
Mikrofoner har vi ett brett urval så som sE Electronics: fler st, Rode: fler st, 
 

Studiomanager: Edmon 
Tel: 0735 568211
Eller maila : studion@jakobsbergsgarden.se  Adress:
dd fellowvägen 18-20 

Hjärligt välkomna!
Edmon Khalil