Södra Flygeln

Detta hus har en rustik stil med träpanel på väggarna och en öppen planlösning, som dock kan delas av med vikväggar vid behov. Huset ligger lättillgängligt i markplan, utan trappor och med ramp. 
Till fest och middag är det möjligt att duka för upp till 60 personer. Lokalen hyrs med självhushåll och Ni bestämmer helt själv över mat och dryck !

Utrustning
Sevilla mat- och förrättstallrikar, en vardagsenkel uppsättning av bestick.

Kaffegods och assietter. Vitvins/ rödvins/vattenglas samt karaffer för vatten/juice. Glas och porslinsskålar, serveringsfat och serveringsbestick.

Brickor, brödkorgar, skärbrädor. Kastruller, korkskruvar och flasköppnare. Glasljusstakar för värmeljus, 12 stycken smidesljusstakar (ljus till ljusstakarna ingår ej)
Kaffebryggare, kaffefilter och  thermoskannor. Snabbgående diskmaskin, diskmedel. Hushållsspis, mikrovågsugn, kylskåp med litet frysfack.

Konferens
Den Södra Flygeln kan erbjuda parkettsittning för ca 50 personer.

Prislista

Mån -tors8 - 22550 kr/tim
Fre - lör9 - 22 600 kr/tim
Söndag11 - 22550 kr/tim
Fre - lör22 - 02800 kr/tim

Minsta hyrestid vardagar är 4 timmar.
Vid festförhyrning tillkommer en depositionsavgift om 1.000 - 2 000 kr.OBS viktigt meddelande                                  /  7 nov 2018

Alla Pdf - filerna, nedan håller vi på för närvarande med att uppdatera, så innan alla pdf filer har bytts ut till nya uppdaterade så är alla dessa gamla kvar tills vidare. 


.