Norra Flygeln

Norra Flygeln uthyres ej mer som allmänn lokal , då den byggs om till studio var det därefter blir studioverksamhet under  Jakobsbergs Gårds regi. Ett ungdomsprojekt där det finns en projektledare samt en styrgrupp som leder ocjh planerar verksamheten. 

Läs gärna artikel i Södra Sidan Skärholmen Direkt

Rasmus Panagiotis Columbus
rasmus.columbus@direktpress.se
070-680 67 50

https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/mack-beats-oppnar-ny-studio-for-unga-i-bredang/reprdq!F35aMPZEfSSVwoY8k4VSmQ/
 


.Här ska det bli studio. "Min enda relation till Bredäng är via musik. Det kommer väldigt mycket musik därifrån, det är helt sjukt att det inte finns en studio för ungdomar där än", säger Mack Beats, som ska projektleda Jakobsbergs gårds nya musikstudio.
Mack Beats öppnar ny studio för unga i Bredäng
Han har gjort musik åt Ison och Fille, Lilla Namo, Carlito, Grillat och Grändy och många fler. Nu ska musikproducenten Mack Beats även hjälpa Bredängs nya talanger – på Jakobsbergs gård.
Nyheter
Publicerad 12:51, 18 apr 2018
– Jag hoppas att det här leder till att det kommer ännu fler artister och talanger från Bredäng. Det här ska bli som deras akademi, när man hör Bredäng ska man förknippa det med talang och positivitet, säger producenten Marko Saez.


https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/mack-beats-oppnar-ny-studio-for-unga-i-bredang/reprdq!F35aMPZEfSSVwoY8k4VSmQ/

Han är kanske mer känd som Mack Beats. Och det är han som kommer leda den nya musikstudio som ungdomar snart ska få på Jakobsbergs gård.
– Tanken är att det ska vara en stor musikstudio. Men också en samlingsplats för alla som är intresserade av musik, video och bild. Man ska kunna komma hit och skriva en text, framföra och spela in den, fixa omslag och göra en musikvideo på ett och samma ställe, berättar han.
Bredäng får egen musikstudio
Mack Beats har producerat musik åt jättar som Ison och Fille, Petter, Stor, Malcolm B och Lilla Namo. Men att jobba med yngre talanger är inget nytt – han har även jobbat på fritidsgårdar i Tumba, Segeltorp och Flemingsberg.
– Man får tillbaka så mycket motivation och inspiration av att jobba med unga. Det mesta jag gör är riktat till ungdomar, det är viktigt att vi förstår varandra och talar samma språk. Jag är uppvuxen i Visättra, ett område som liknar Bredäng, och vet hur det är att vara ung och inte ha någon plats att gå till. Så det här ska bli kul, men framförallt känns viktigt att lyfta ungdomar och ge dem en plattform, säger han.
Öppet hus nästa vecka
Musikstudion ska byggas under sommaren i Jakobsbergs gårds norra flygel och även den gamla dansbanan kommer rustas upp till en modern scen, där artister kan uppträda. Men redan nästa vecka, på onsdag, bjuder gården in alla unga mellan 15 och 25 år till en första träff.
– Vi vill börja redan innan bygget drar igång. Vi kommer välja ut några ungdomar som får vara med i hela processen – hur väggarna ska målas och vilka idoler som ska hänga på dem, vilka instrument som behövs, om det ska finnas ett kafé. Tillsammans ska vi forma deras drömstudio, säger Mack Beats