Hyr lokal till...

Konferens

Ändamålsenliga och trevliga lokaler för mindre konferenser i en charmig och avkopplande 1700-talsmiljö. Trots husens ålder är vi tillgänglighetsanpassade för att alla skall  känna sig välkomna.  
För mat och dryck har ni som kund stora valfriheter, egen förtäring kan medtagas och ni kan med fördel laga mat tillsammans som en del av konferensen.
Samtliga hus har kök och porslin.
På promenadavstånd finns flera restauranger. Valet är ert!

Födelsedagskalas

För större tillställingar lämpar sig Södra Flygeln bäst och för mindre tillställningar - den vackra Huvudbyggnaden. Där vi också har en vacker trädgård på baksidan där man med fördel kan ställa upp utomhusmöbler och parasoller och njuta av det fågelkvitter som framträder så klart eftersom trafikens ihållande brus inte når fram.

Bröllop

 I den vackra Jakobssalen i Huvudbyggnaden som rymmer 45 middagsgäster, eller i den Södra flygeln som har plats för 60 gäster.
Festlokalerna hyrs per timme. Ni bestämmer över arrangemanget, maten och drycken. Ni kan göra allt själva eller anlita catering. Gårdens personal hjälper gärna till med förslag på cateringfirmor, eller tips och idéer på olika typer av arrangemang.

MötenÅrsmöten, medlemsmöten eller styrelsemöten - Alla skall ha tillgång till lokaler för olika aktiviteter. Samlingslokaler för olika ändamål har ett mycket stort värde för medborgarna. Detta har kulturförvaltningen i Stockholm särskilt poängterat.

Alla hus har ramper samt handikapptoaletter. Personal finns alltid tillgänglig vid förhyrningar.

Namngivning, Dop

 

En vacker cermoni som lämpar sig så fint på Jakobsbergs Gård. För mindre sällskap så passar sig Huvudbyggnaden så fint med sin 1700 tals prägling. För större sällskap rekommenderar vi Södra Flygeln 

Minnesstund

             Efter begravningsceremonin vill man ofta samlas vid en minnestund för att tala om den bortgångne och minnas tillsammans. När man samlas vid minnesstunden för att hedra och minnas den bortgångne vill man naturligtvis att det ska ske under så vackra och värdiga former som möjligt.  I Gårdens lokaler finns också  plats att arrangera en borgerlig förrättning/ begravning.