Hyr lokal till...

Konferens

Ändamålsenliga och trevliga lokaler för mindre konferenser i en charmig och avkopplande 1700-talsmiljö. Trots husens ålder är vi tillgänglighetsanpassade för att alla skall  känna sig välkomna.  
För mat och dryck har ni som kund stora valfriheter, egen förtäring kan medtagas och ni kan med fördel laga mat tillsammans som en del av konferensen.
Samtliga hus har kök och porslin.
Morgonfika, frukt,  kaffe och kaka kan också beställas av oss på Gården
På promenadavstånd finns flera restauranger. Valet är ert!

Födelsedagskalas

Även det lilla kalaset finner ett rum på Gården

Bröllop

Gårdens norra flygel är välsignad som kyrksal, vilket innebär att hela högtiden och festligheten kan samlas på samma ställe.
Middagen kan hållas i den stämningsfulla norra flygeln som har plats för drygt 40 sittande gäster i salen och där det går att elda i kakelugnen, i den vackra Jakobssalen i huvudbyggnaden som rymmer 45 middagsgäster, eller i den Södra flygeln som har plats för 60 gäster.
Festlokalerna hyrs per timme. Ni bestämmer över arrangemanget, maten och drycken. Ni kan göra allt själva eller anlita catering. Gårdens föreståndare hjälper gärna till med förslag på cateringfirmor, eller tips och idéer på olika typer av arrangemang.

MötenÅrsmöten, medlemsmöten eller styrelsemöten - Alla skall ha tillgång till lokaler för olika aktiviteter. Samlingslokaler för olika ändamål har ett mycket stort värde för medborgarna. Detta har kulturförvaltningen i Stockholm särskilt poängterat.

Alla tre husen har ramper samt handikapptoaletter. Personal finns alltid tillgänglig vid förhyrningar.

Studentmottagning

Ett av livets höjdpunkter - examen! Väljs Huvudbyggnaden för mottagningen kan också trädgården och syrénbersån på baksidan nyttjas för minglet.

Minnesstund

Efter begravningsceremonin vill man ofta samlas vid en minnestund för att tala om den bortgångne och minnas tillsammans. När man samlas vid minnesstunden för att hedra och minnas den bortgångne vill man naturligtvis att det ska ske under så vackra och värdiga former som möjligt.  I Gårdens lokaler finns också  plats att arrangera en borgerlig förrättning/ begravning.

  ...med mera.